Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران کل "درمان" و "بیمه" تأمین اجتماعی استان سمنان با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در این استان، از آن بازدید کردند. ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۹ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد اخلاقی مدیرکل بیمه تأمین اجتماعی و سید مجتبی اکرم مدیرکل درمان در این بازدید با روند انتشار اخبار در خبرگزاری تسنیم استان سمنان آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران کل بیمه و درمان تأمین اجتماعی استان سمنان در این بازدید با خبرنگاران تسنیم این استان گفت‌وگو کردند.

مدیرکل بیمه تأمین اجتماعی استان سمنان در این دیدار با اشاره به اهمیت کار خبرنگاران عنوان کرد: خبرنگاری کاری سخت و طاقت‌فرساست و باید از جامعه خبرنگاران به درستی تجلیل شود.

محمد اخلاقی با تبریک فرارسیدن هفته دولت به جمعیت زیاد زیر پوشش این صندوق بیمه‌ای در استان سمنان اشاره و تصریح کرد: بنابراین باید به نیازهای این قشر بزرگ در استان سمنان توجه ویژه شود و رسانه‌ها نقش مهمی در این زمینه دارند.

وی با اشاره به تعامل خوب میان اداره کل بیمه تأمین اجتماعی استان سمنان با مدیران صنایع در این استان در راستای ارائه خدمات بیمه‌ای به کارگران مشغول به کار در استان سمنان، از اجرای سیاست‌های تشویقی بیمه‌ای برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در این استان و پرداخت بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان خبر داد.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان سمنان خبرنگاری را حرفه‌ای مقدس و حساس خواند و گفت: در برهه کنونی جامعه که فضای مجازی به شدت می‌تازد و اخبار غیر سالم و غیر حرفه‌ای در این فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بسیار زیاد است؛ رسالت خبرنگاران رسانه‌های رسمی بسیار سنگین‌تر است.

سید مجتبی اکرم اظهار داشت: خبرنگاران رسانه‌های رسمی رسالت بسیار مهمی بر عهده دارند تا در جامعه اعتماد ایجاد کرده و مردم را به سمت اخبار سالم و صحیح ترغیب کنند.

وی با بیان اینکه رسالت خبرگزاری‌های رسمی کشور امروز حساس‌تر از هر زمان دیگری است عنوان کرد: امروز خبرها در زمان بسیار کوتاهی منتشر می‌شود و این مهم در شبکه‌های فضای مجازی سبب می‌شود تا شایعات به سرعت منتشر شده و مطالب آن نیز قابل پیگیری نیست؛ بنابراین باید رسانه‌های رسمی در انتشار اخبار درست و جذب مخاطبان بیشتر به سوی خود بیشتر تلاش کنند.

مدیر خبرگزاری تسنیم در استان سمنان در این دیدار با اشاره به اینکه بیشتر جمعیت استان سمنان زیر پوشش تأمین اجتماعی هستند تصریح کرد: از این رو توجه به مسائل و مشکلات موجود در این راستا از اولویت‌های دفتر خبرگزاری تسنیم استان سمنان است.

محمدرضا خزر با اشاره به رویکرد مردم‌محوری در خبرگزاری تسنیم گفت: بر این اساس مسائل و مشکلات قشر کارگر و زیر پوشش تأمین اجتماعی از اولویت مهمی برای خبرنگاران خبرگزاری تسنیم استان سمنان برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه خبرگزاری تسنیم توجه به مسائل توسعه‌ای در استان‌های کشور را مورد توجه قرار داده است خاطرنشان کرد: توجه به توسعه پایدار استان‌ها نگاه ویژه خبرگزاری تسنیم در انتشار اخبار است و این رویه در استان سمنان نیز با دقت دنبال می‌شود.

مشروح گفت‌وگوی خبرنگاران تسنیم با مدیران کل "بیمه" و "درمان" تأمین اجتماعی استان سمنان به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41366/P1377/S6,64/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند